Historie om Sound Support.

Efter etableringen af Sound Support i 2005, er vi vokset til i dag, at være en af de støre udlejningsvirksomheder af lyd- og lyssystemer. Vi leverer løsninger til musicals, teater, koncerter, festivaler, events og messer. Vi rådgiver omkring dimensionering, planlægning og design. Vores erfaring gør os i stand til at leve op til vores målsætning om at levere kvalitetsudstyr, optimal sikkerhed og høj service.

I 2007 blev vi de første i Skandinavien der kunne tilbyde højttalersystemer fra IBO speaker system.


Vores første lydsystem fra IBO blev et compack linearry system. Da det første job med dette system forløb med succes, blev vi hurtigt enige om at udvide vores sortiment af IBO, og kort tid efter købte vi et compack system mere med forstærker og digital processer.


Med IBO‘s brede højttalerprogram, høje lydkvalitet og driftsikkerhed besluttede vi at sælge ud af vores Electrovoice systemer og satse 100 % på IBO.


Udlejningsprogrammet bliver udvidet hvert år med nye og spændende produkter men stadig med fokus på kvalitet og driftsikkerhed.


Derfor holder vi fast i at alle produkter skal have de nødvendige godkendelser, ligesom firmaet har alle de nødvendige forsikringer, så kunder og medarbejdere kan føle sig sikre når de arbejder med/for Sound Support (lyd & lys).


Vi leverer også totalløsninger i lydsystemer og belysning. Derfor er det vigtigt for os, at den kvalitet vore lydsystemer er kendt for, også blev videreført til vore lyssystemer. Vores valg gik derfor på kendte og afprøvede produkter som Thomas, Avolites, Selecon, Martin og PR Lighting. Specielt omkring moving lights var vores krav, at vi selv kunne servicere og vedligeholde disse speciallamper. Derfor valgte vi at bruge PR Lighting produkter.


Hos Sound Support (lyd og lys) forstår vi, at selv det bedste udstyr kommer til kort uden det rigtige tekniske personale til betjening, vejledning og opsætning. Vi har en række professionelle teknikere med stor erfaring tilknyttet firmaet, deres ekspertise og know-how er vores garanti for at arrangementerne bliver en succes.


 
2014 leverede vi total lyd, lys og scene produktion til 3 scener under AaMAZE festivalen i Ålborg.Sound Support var total Levrandør til Aalborg Karneval 2014


Vi leverede alt lyd, lyd og scener til Aalborg Karneval og stod som hovedansvarlig for alt teknik, på alle scener og alle karnevals biler i optåget.Sound Support total leverandør til Rock Under Bøgen i Odder.

Vi har i en årrække været fast leverandør til Rock Under Bøgen i Odder, hvor der har været en lang række kunstnere gennem årene.Referencer


Sound Support

lever tll AaMAZE
kunstner/Bands◦Poul krebs


◦Medina


◦Shubidua


◦Magtens korridorer


◦Søs fenger


◦Dodo and the dodos


◦Brødrene Olsen


◦Smokie


◦Rasmus Walter